Esports

El CN Terrassa obre la segona volta contra el Navarra

Serà l´últim partit com a jugador en actiu d’Óscar Carrillo

El CN Terrassa masculí juga aquest dissabte (18.00h) contra el CD WP Navarra en partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina, la primera de la segona volta. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb 21 punts, afronta un matx assequible sobre el paper, atès que els navarresos són els cuers de la categoria amb un únic punt, assolit gràcies a un empat contra el CN Rubí a la novena jornada. L’encontre es disputarà a la piscina de l’Àrea Olímpica.

El tècnic local explica que l’equip arriba a la cita després d’una setmana complicada. “Diversos jugadors han patit grip aquests dies i no hem pogut entrenar amb normalitat. De fet, alguns ja se sentien molt cansats dissabte passat, en el partit contra el Sabadell. Segurament, ja tenien símptomes”. Cobacho entén que la derrota no ha afectat l’equip. “Hores d’ara, estem per sota d’ells. El Sabadell està dissenyat per lluitar per tot aquest any. Vam rebre una gran defensa i cal tenir en compte que ells estan classificats per a les semifinals de l’Euro Cup”. L’entrenador egarenc afirma que, tenint en compte les circumstàncies, l’equip ha acomplert l’objectiu de la primera volta, “estar entre els quatre primers”.

Respecte al matx, Cobacho reconeix que, a priori, ha de ser plàcid, però no es refia. “Enguany, ens està costant una mica contra els equips de la part baixa de la taula. El Navarra encara el xoc sense res a perdre. Aquesta setmana no ha pogut preparar adequadament el partit perquè ha patit inundacions a les instal·lacions. Solen jugar allunyats de la porteria, oberts, per protegir-se defensivament i evitar els contracops”. L’entrenador terrassenc confessa que un dels arguments que caldrà utilitzar és, precisament, la velocitat, “juntament amb un bon ordre defensiu”.

 Aquest partit contra el Navarra serà l’últim d’Óscar Carrillo com a waterpolista. El jugador sabadellenc, de 30 anys, es retira de l’esport professional per motius professionals.

El CN Terrassa obre la segona volta contra el Navarra
To Top