Esports

Victòria d’un Gimnàstic Terrassa que manté la categoria

Clara Navarro i Clàudia Villalba han estat les millors en l’apartat individual de la lliga de clubs

Clàudia Villalba, en l'exercici de barra d'avui / LLUÍS CLOTET

El Gimnàstic Terrassa s’ha imposat avui al Los Cantos d’Alcorcón i al CGA L’Hospitalet i seguirà per quarta temporada consecutiva a la Primera Divisió de la lliga femenina de clubs Iberdrola.

La fase final d’aquesta competició se celebra aquest cap de setmana al pavelló del Bon Aire de Terrassa. El conjunt local ha assolit 179,917 punts, quedant per davant de les madrilenyes, que han sumat 177,783 punts i del conjunt de L’Hospitalet de Llobregat, que ha estat tercer amb 177,132 i seguirà una temporada més a Segona. El Los Cantos puja i el Terrassa es manté.

FOTOS | El Gimnàstic Terrassa a la Primera Divisió de la lliga femenina de clubs Iberdrola

Han rebut també sengles reconeixements individuals les gimnastes egarenques Clara Navarro i Clàudia Villalba, que s’entrenen al CAR de Sant Cugat a les ordres de la terrassenca Mireia Pont. Han estat les dues millors en l’apartat individual, seguides per la madrilenya Claudia Coronado.

S’ha reconegut també l’esforç de la gimnasta lesionada Laura Gamell, que es va trencar els lligaments creuats del genoll esquerre fa un mes a Castelló i trigarà més de nou mesos a poder tornar a competir.

To Top