Terrassa

Sortegem un lot de cerveses gurmet de Casa Evaristo!

La seva secció de cerveses és una de les més ben assortides del Vallès amb uns 400 tipus diferents

Al Diari de Terrassa engeguem el sorteig d’un lot de cerveses gurmet per celebrar aquestes dates tan especials amb els nostres lectors. El lot conté una selecció de cerveses de Casa Evaristo, la qual compta amb un ventall de productes exclusius, cerveses, vins i caves, paneres de diferents tipus i altres productes ideals per Nadal. Podeu descarregar-vos tot el catàleg aquí. El lot inclou:

  • Cervesa Beercat Black Irish 33cl
  • Cervesa Bidassoa robin Beer 33cl
  • Cervesa Dougall’s doble IPA 33cl
  • Cervesa Sanfrutos Lager 33cl
  • Cervesa Flying Dog the truth imp. IPA AMP. 33cl

COM PARTICIPAR EN EL SORTEIG?

Molt fàcil. Omple aquest formulari amb les teves dades i podràs participar en el sorteig. Només has d’afegir el teu nom, el teu telèfon i una adreça de correu electrònic per poder contactar amb tu en cas que siguis el guanyador. Les dades només s’utilitzaran amb aquest fi.

El sorteig finalitzarà el 23 de desembre a les 12 hores, dia en què posarem en contacte amb el guanyador del sorteig, que podrà recollir el lot a Casa Evaristo.

CASA EVARISTO, MÉS QUE UNA BOTIGA D’ALIMENTACIÓ

Casa Evaristo és un comerç centenari situat al centre de Terrassa (Raval de Montserrat). Són especialistes en productes d’alimentació, xarcuteria, cerveses, vins, licors i destil·lats. La botiga també compta amb un gran assortit de vins, caves, licors i cerveses de tota mena i marques, sempre amb un alt nivell de qualitat.

La seva secció de cerveses és una de les més ben assortides del Vallès (400 cerveses). De fet, constantment introdueixen novetats. A més, disposen d’una nevera especial per mantenir a temperatura adequada aquelles cerveses d’evolució més delicades perquè arribin al consumidor amb la màxima qualitat.

Casa Evaristo disposa de pàrquing propi al carrer de La Rasa 85 amb accès directe a la botiga i també accés directe al Parking La Rasa. A més, ofereix servei a domicili a peu pel centre de Terrassa i amb furgoneta per Terrassa i Matadepera. Té molt present el seu compromís amb la sostenibilitat i recentment ha ampliat la seva flota amb dos vehicles 100% elèctrics.

Carrer Raval de Montserrat 45, Terrassa | Telèfon: 937885367

To Top