Quatre medalles per al CB Terrassa en el Nacional escolar de boxa

Brillant paper de la delegació egarenca en la seva primera participació en aquesta competició

Els components del club egarenc en aquesta competició

El Boxing Club Terrassa va obtenir quatre medalles en el Campionat d’Espanya d’edat escolar que es va disputar a la localitat de Villamuriel de Cerrato (Palencia).
En la modalitat de combat, els representants egarencs van sumar dos títols. El primer a càrrec de Mustafa Jr. Chadlioui, de 14 anys en la categoria de 59 quilos, Chadlioui va derrotar en semifinals el madrileny Eber Álvarez de la Puente per 3 punts a 0. A la final, també va superar per 3 a 0 l’andalús Izan Montoya. Mustafa és una de les grans promeses del club egarenc i fill de l’excampió d’Espanya Musta Chadlioui.

Una segona medalla d’or la va obtenir Eric Pedraz Díaz, de 14 anys en la categoria de 62 quilos. Va derrotar a la final Ignacio Pizà, de Castella i Lleó en el primer assalt. Sami el Idrisi el Ouali també va pujar al podi. Va obtenir la medalla de plata en la categoria de 65 quilos i 14 anys. Va caure a la final davant el madrileny Óscar Rubio als punts en una final molt ajustada.
Achraf el Idrisi va obtenir la medalla de bronze. Amb 13 anys i a la categoria de 46 quilos, va caure a la semifinal amb Alejandro Jiménez, de Madrid. Saad Baika, de 14 anys i pes pesant, no va competir per manca de rival.

El campionat també constava d’un examen de graus en el qual els participants havien de realitzar exercicis com fer ombra, saltar a la corda, fer un circuit d’agilitat, donar cops al sac i manyoples. Tots els components del Boxing Club Terrassa van passar l’examen i van aconseguir medalla.

Campionat de Catalunya

Per altra banda, el Boxing Club Terrassa va obtenir dos títols catalans amateurs en el transcurs del campionat disputat a Rubí. Kilian Miras es va penjar la medalla d’or en 72 quilos, després de derrotar per KO en el primer assalt David Casal, del gimnàs No Límits. Per la seva banda, Abdali el Mrini, en 81 quilos, va guanyar per KO en el segon assalt Emilio Gallardo, del gimnàs Gladius.
Biel Dublin, de 15 anys, va perdre en la categoria júnior davant Mario Andrei Bertea, de Sant Adrià, en aturar l’àrbitre el combat. Finalment, Marta Rodríguez no va poder participar en el campionat per un problema mèdic.