Ibai Llanos
Terrassa

Ibai Llanos, a Terrassa

El popular “streamer” ha enregistrat un vídeo a Amics de les Arts

Ibai Llanos amb Gerard Ferrer, responsable del bar d'Amics de les Arts

Ibai Llanos està a Terrassa avui dimarts 7 de desembre. El popular “streamer” ha visitat la ciutat per enregistrar vídeos per incloure a la presentació del seu equip de la League of Legends, una coneguda competició en línia. La presentació de l’equip, del qual en forma part el jugador del Barça Gerard Piqué, es farà el proper dia 15 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Ibai Llanos ha estat vist a la carretera de Montcada, a prop del Vapor Universitari i ha estat al bar d’Amics de les Arts, al carrer del Teatre, entre les 12 i les 14 hores. La productora que gestiona alguns productes del popular “streamer” va contactar amb el propietari del bar, Gerard Ferrer, aquest dilluns a la nit, però proposar-li una gravació al local. La localització encaixava perfectament amb els propòsits dels creadors del vídeo.

Llanos ha sortit d’Amics de les Arts i ha enregistrat imatges també a la placeta de Saragossa, davant d’una fruiteria. Allà, un grup de nens l’ha reconegut i s’ha fet fotos amb ell.

Després dels enregistrament a Amics de les Arts, Ibai Llanos s’ha desplaçat amb el seu equip al Parc Audiovisual de Catalunya (PAC), segons ha pogut saber aquest diari.

Ibai Llanos, a Terrassa
To Top