Diners

Nou espai oficial de Maas Santi Enrique per a Nissan

El concessionari ha inaugurat noves instal·lacions a l’avinguda Jaume I

Un moment de la inauguració oficial de la firma d'automoció / Lluís Clotet

Nissan compta amb un nou espai oficial, amb més de 2.700 metres quadrats d’atenció personalitzada. Es tracta del concessionari de Maas Santi Enrique, que es va inaugurar amb un acte de presentació on van assistir un bon nombre de persones i clients de la firma, i que va comptar amb la presència de Josep Pont, director general de Maas, Manuel Burdiel, director de vendes de Nissan Iberia, Víctor Lavandeira, gerent de Maas Santi Enrique i la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de Terrassa, Núria Marín.

La posada en escena oficial d’aquesta nova instal·lació, que està situada a l’avinguda de Jaume I de la ciutat, la va presentar el periodista Xavi Andreu i hi va haver actuacions musicals i de màgia. Maas Santi Enrique, amb aquest nou complex, augmenta la seva presència a Terrassa pel que fa als punts de venda dels vehicles.

En aquest nou espai, la clientela podrà trobar una zona principal d’exposició de vehicles nous, així com una àrea comercial destinada a l’oferta de vehicles d’ocasió. També hi ha un taller amb serveis oficials de postvenda. A més, aquest nou concessionari completa l’oferta de solucions integrals de mobilitat amb altres serveis, com poden ser una corredoria d’assegurances, un servei de venda online per a particulars i empreses, també assessorament de flotes per a empreses, manteniment o l’apartat per al finançament.

Un pilar clau
A l’hora dels parlaments, Burdiel va manifestar que “la nostra xarxa és un pilar clau a l’hora d’abordar el futur de la marca a Espanya” i va apuntar que aquest any, “un dels objectius de Nissan és incrementar l’objectiu de vendes des de la xarxa, del 91 a 96%”.

El director de vendes de Nissan Iberia va agrair a Maas Santi Enrique “la inversió realitzada i la fantàstica reubicació del concessionari” i va recordar que “vam iniciar la nostra col·laboració l’any 1992 i després de quasi trenta anys us heu convertit en un dels nostres millors socis”.

Pont, per la seva banda, va explicar que “portem gairebé trenta anys de constant compromís amb la marca Nissan” i va afirmar que “amb aquest nou espai, millorem la ubicació i adaptem les instal·lacions a les necessitats dels moments actuals”. El director general de Maas va dir que “volem continuar sent protagonistes d’un nou i exitós projecte”.

Nou espai oficial de Maas Santi Enrique per a Nissan
To Top