Remuntada d’un Handbol Terrassa que s’endú el derbi vallesà

Els egarencs perdien al descans per 14 gols a 9

Tomàs Ferrer va marcar tres gols en el partit / nebridi aróztegui

Important victòria de l’Handbol Terrassa a la vuitena jornada de la lliga de Primera Nacional. El conjunt que prepara Magí Serra es va imposar per dos gols de diferència (24-26) a la pista del cuer del grup “D”, un CA Sabadell Handbol que no ha sumat encara cap punt. Els egarencs, per la seva banda, acumulen ja quatre victòries i quatre derrotes i s’han situat a la zona mitjana de la taula amb els mateixos vuit punts que Poblenou i Bordils. Els terrassencs són actualment novens.

Els sabadellencs es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Jordi Altés al minut 2. Els visitants, però, van saber reaccionar amb prestesa i van signar un parcial de 0 a 4 que va dur el partit a l’1 a 4 al minut 6. Va arribar llavors la relaxació al bàndol terrassenc i el cuer ho va aprofitar per signar un contraparcial de 5 a 0 (6 a 4 al minut 12). Els amfitrions van mantenir el seu avantatge fins al descans, al qual es va arribar amb un marcador de 14 a 9.

Un parcial de 10 a 17
La gran reacció dels terrassencs a la segona meitat va resultar decisiva. Els de Serra van signar un 10 a 17 al segon temps i es van endur el partit. La reacció va ser progressiva. Quan faltaven cinc minuts, el duel estava equilibrat a 23, però l’Handbol Terrassa va acabar guanyant.