Terrassa

Un conte premiat a Terrassa fet musical

L’autora és Valentina Amado del Sagrat Cor

L'alumna Valentina Amado

Valentina Amado, alumna de 3r d’ESO del col·legi Sagrat Cor ha vist com el seu conte “Lifehapp” ha cobrat vida a “Bye bye, Monstre”, el musical familiar de Dagoll Dagom. La companyia teatral catalana ha adaptat els contes guanyadors de la 14a edició del Concurs de Relats Breus TMB i ha creat una obra que presenta la situació de confinament que moltes famílies han viscut en el darrer any a causa de la situació de pandèmia.

La Valentina juntament amb els seus companys gaudiran  de l’estrena de l’obra al teatre Poliorama de Barcelona i tots plegats celebraran l’èxit del musical. Amb el premi, el Sagrat Cor anima el seu alumnat a participar en aquests concursos per tal que puguin veure la seva feina projectada més enllà de les parets de l’aula.

“Bye Bye Monstre” va més enllà d’un musical. El projecte neix del concurs de Relats Curts per a infants i joves impulsat per TMB, que enguany ha arribat a la 14a edició i en què hi han participat més de 400 joves. El premi ha consistit a convertir els contes guanyadors reescrits per Marc Artigau en un espectacle musical de Dagoll Dagom i en una versió editada en format conte amb il·lustracions i disseny gràfic de Lyona, que serà publicada pel segell Baobab de l’editorial Estrella Polar i sortirà a la venda el proper 22 de setembre.

To Top