El Club Egara es classifica per a les semifinals de la Copa de la Reina

El conjunt del Pla del Bon Aire ha derrotat la Real Sociedad per 4 a 2

Les jugadores del Club Egara, celebrant un dels gols / Nebridi Aróztegui

El Club Egara s’ha classificat aquest divendres per a les semifinals de la Copa de la Reina de hockey que es disputa al RC Polo. Les del Pla del Bon Aire han derrotat per 4 a 2 la Real Societat, en un encontre dominat per les egarenques, que només han patit en el tram final amb els dos gols anotats pel conjunt basc.

El partit ha començat de forma immillorable per l’equip d’Albert Massager, que ha anotat el primer gol en el minut 3. Marta Llobet ha recollit una bola que Berta Muñoz havia estavellat al travesser i ha situat l’1 a 0 en el marcador. Amb aquest resultat i un clar domini de l’Egara s’ha arribat al final del primer període. Berta Bonastre ha estat l’encarregada d’ampliar les distàncies en el segon quart, quan en el minut 6 ha aprofitat una bola rebutjada per la portera Delphine en un penal córner per anotar el segon gol del conjunt del Pla del Bon Aire.

La Real Societat ha intentat pujar la línia de pressió en el tercer quart, però l’Egara ha gestionat de forma impecable l’escenari. En el mint 10, Sophia Willig ha disposat d’una oportunitat en un penal córner que ha rebutjat la portera de la Real Societat. Les basques han generat una situació de perill en el minut 13, mitjançant Darnay, i a 36 segons del final ha arribat el 3 a 0. Una gran acció personal de Berta Bonastre ha estat culminada per Laura Real.

Amb aquesta diferència en el marcador, la Real Societat ha arriscat més en el darrer quart. Ha generat el primer penal, ha passat a jugar sense portera i en el tram final s’ha costat de forma perillosa en el marcador. En el minut 14, Ruggieri ha fet el primer gol del seu equip. I poc després, Gárate ha fet el segon en una acció de penal córner. A pocs segons del final, Sophia Willig ha fet el 4 a 2 definitiu en un penal córner.