Esports

El CD Terrassa no jugarà la Copa de la Reina

Polèmic empat en el derbi contra l’Egara per un gol no concedit a la darrera jornada a les del Pla del Bon Aire

Una acció del partit disputat aquest diumenge a Les Pedritxes / Lluñis Clotet

Empat a un gol entre CD Terrassa i Club Egara en el derbi femení de la Divisió d’Honor de hockey disputat a Les Pedritxes aquest diumenge que no ha satisfet ningú. Aquest resultat deixa el CD Terrassa fora de la Copa de la Reina que es disputarà el pròxim cap de setmana al RC Polo de Barcelona.

L’Egara ha marxat insatisfet pel desenllaç polèmic del partit, ja que no s’ha concedit un gol en el darrer sospir, per entendre els àrbitres que ha estat fora de temps. L’acció de Carola Salvatella ha acabat al fons de la porteria del CD Terrassa, però el gol no ha estat concedit per considerar els àrbitres que ja havia sonat la botzina del final de l’encontre.

El Club Egara s’ha mostrat superior al CD Terrassa en aquest partit de rivalitat local que tenia una notable trascendència, ja que les de Les Pedritxes es jugaven la classificació per la Copa de la Reina. Les visitants han tingut més ocasions de gol, han generat vuit penals i han acumulat més mèrits al llarg de l’encontre. Carola Salvatella, en el minut 27, ha marcat el 0 a 1 en l’acció del cinquè penal córner del Club Egara.

El CD Terrassa ha millorat en el tercer temps, però de forma insuficient. En el minut 61 ha arribat el gol de l’empat. Una acció a la banda dreta que Lídia Llordés ha culminat en el gol de l’empat. Malgrat els esforços dels dos equips, el marcador no s’ha tornat a moure amb una acció final per a la polèmica.

L’empat de la Real Sociedad contra el Taburiente ha estat letal pel CD Terrassa, que no ha pogut superar les basques en la lluita pel vuitè lloc.

Albert Massaguer, entrenador del Club Egara, s’ha mostrat molt crític amb el col·lectiu arbitral. “La jugada del gol anul·lat l’he vist bastant clara. Cada cap de setmana ens trobem amb decisions bastant polèmiques i algú hauria de fer una reflexió, perquè nosaltres entrenem tres dies a la setmana, treballem tots els aspectes i ells no fan res per millorar”, ha manifestat. Però jo me’n vaig a casa amb dos punts menys quan era un gol claríssim. Ja n’hi ha prou”, ha dit Massaguer.

El CD Terrassa no jugarà la Copa de la Reina
To Top