Bombers-Terrassa
Matadepera

Accident de cotxe amb una persona excarcerada entre Matadepera i Sabadell

El conductor ha topat de front contra el mur de la carretera i ha quedat atrapat dins del cotxe

Bombers de Terrassa

Cap a les set de la tarda d’aquest dissabte, un cotxe s’ha estabellat contra un mur de la carretera 1415 antiga-enllaç amb la BV1248, al quilòmetre 21,8, que connecta Matadepera amb Sabadell. Com a resultat, una persona ha resultat ferida greu i excarcerada en quedar atrapada dins del cotxe, però es desconeixen les raons de l’estabellament.

El punt concret de l’accident es troba sota les instal·lacions esportives i socials de l’Atlètic Terrassa i la cruïlla amb la carretera que porta a Castellar del Vallès i el club de tir.

Fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc dels fets, així com un gran desplegament de seguretat i emergències de tota la comarca. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat ràpidament al lloc dels fets per traslladar a la persona excarcerada a un centre sanitari fins que es determini l’estat de les ferides sofertes.

L’incident ha obligat a tallar la via de circulació, que s’ha omplert de vehicles dels Mossos d’Esquadra i de les policies locals i dels serveis mèdics en una hora de força trànsit a la carretera. Llargues cues de vehicles s’han format al voltant de l’accident fins a aconseguir recuperar la normalitat.

Accident de cotxe amb una persona excarcerada entre Matadepera i Sabadell
To Top