Terrassa

Trànsit perillós a Les Torres de Can Parellada

Els veïns es queixen i l’Ajuntament hi posarà bandes reductores de velocitat

Dimecres un vehicle va xocar amb una façana

L’espectacular accident de dimecres passat, amb tres ferits en una col·lisió al carrer d’Itàlia, amb danys en una façana i en un pal de telefonia, ha estat un ròssec. El veïnat de Les Torres de Can Parellada ja té un call en l’experiència de comptabilitzar accidents en carrers del barri. Fa temps que demana solucions a l’Ajuntament. Reclama bandes reductores de velocitat, però denúncia que no obté resposta o que aquesta és negativa “per falta de pressupost”. L’Ajuntament va assegurar ahir a aquest diari que col·locarà elements per obligar als conductors circular més lent.

“Som de Terrassa per pagar impostos però no per als serveis”. Amb aquesta contundència expressa la seva queixa de greuge Ángel Moreno, president de l’associació de veïns de Les Torres de Can Parellada. L’entitat denuncia la inseguretat manifesta i repetida als carrers del sector perquè els cotxes (alguns, massa) corren molt a vies amb pendents pronunciades. El problema ha anat en augment en els últims anys i s’accentua en la franja horària de tarda i nit, quan alguns individus que freqüenten un lloc “conflictiu” es converteixen en pilots de rallies improvisats i embogits.

Hi ha problemes greus al carrer d’Holanda, al carrer de Sudan, al passatge d’Àsia, al carrer de Tanzània. Fa uns mesos una dona va sofrir lesions greus en ser atropellada per un vehicle que va fugir. Se succeeixen els derrapatges i les exhibicions sorolloses de cotxes amb els tubs d’escapament modificats, i les carreres protagonitzades per conductors que se n’aprofiten de la morfologia d’un barri menys transitat que uns altres per fer de les seves.

El propietari d’una casa ha vist com la façana de la seva finca resultava danyada dues vegades en col·lisions. L’Ajuntament coneix el problema i diu que el servei municipal de Mobilitat hi treballa. Després d’estudiar la circulació a la zona, ha decidit posar bandes reductores al carrer de Tanzània, cruïlla amb el del Senegal, i al carrer de Grècia.

Trànsit perillós a Les Torres de Can Parellada
To Top