Terrassa

Sis ferits en quatre accidents

Tres víctimes en un xoc a Les Torres de Can Parellada

Un dels vehicles implicats en l'accident de Can Parellada

Sis ferits en poc menys de set hores. Aquest és el balanç de quatre accidents de trànsit que van tenir lloc al casc urbà de Terrassa dimecres. En un dels xocs va resultar amb danys la façana d’un edifici a Les Torres de Can Parellada.

Aquest accident es va produir a les 12.35 a la confluència del carrer d’Itàlia mb el d’Holanda. Una trucada va informar la Policia Municipal, que va desplaçar una dotació a la zona i va comprovar que tres persones presentaven lesions. A més, el xoc, entre dos turismes, havia causat danys en el mur d’una façana i en un pal telefònic.

El cos local va activar l’empresa municipal Egarvia per retirar del carrer els dos vehicles implicats. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre els tres ferits. Dos d’ells van ser traslladats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i la tercera víctima, als serveis d’urgències de l’Hospital de Terrassa. Operaris d’Eco-Equip van netejar la calçada de les restes dels cotxes.

A les 17.27, un motorista va resultar ferit en caure a terra quan circulava pel carrer d’Antoninus Pius, al barri de Ca n’Aurell. Segons les primeres informacions arribades als serveis d’emergències, la víctima estava conscient i orientada quan personal mèdic va anar al lloc.

El següent accident es va produir a les 15.05 a l’avinguda de Béjar, a la intersecció amb el carrer del Dibuixant Avellaneda. En aquest cas va ser una col·lisió entre un ciclomotor i un turisme. La conductora del vehicle de dues rodes presentava lesions i una unitat del SEM la va atendre i la va evacuar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, mentre la Policia Municipal realitzava un informe tècnic de l’accident.

A les 19.10, el sistema 112 va informar la policia d’un altre xoc, aquesta vegada al Centre. Dos vehicles van xocar a la confluència del carrer del Pantà amb el carrer de Montserrat. Un home de 42 anys va resultar ferit. Es trobava marejat, però conscient, quan van arribar els serveis sanitaris, la Policia Municipal i dues dotacions de Bombers de la Generalitat. El SEM va traslladar la víctima a Mútua. Els agents locals van fer tasques de regulació de la circulació mentre els efectius de Bombers desplaçaven un dels vehicles, que havia quedat immobilitzat a la calçada degut a l’impacte.

Sis ferits en quatre accidents
To Top