policia-Terrassa
Terrassa

Camioner denunciat per ebrietat

Un altre conductor va fugir després d’un accident

Policia Municipal de Terrassa

Estava descarregant material en una empresa del carrer del Miño i va donar un cop a la paret. Aquest dimarts, un testimoni va trucar la policia en advertir que el transportista podia trobar-se sota els efectes de substàncies alcohòliques. I així era, segons les proves d’alcoholèmia que va haver de fer el camioner poc després a instàncies de la Policia Municipal. El conductor va ser denunciat i el vehicle, immobilitzat.

A les 13.08, una trucada va informar la Policia Municipal: el conductor d’un tràiler que havia descarregat material en una empresa havia colpejat la façana de l’edifici, sense causar danys. L’home semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Una patrulla de la Policia Municipal va dirigir-se fins al lloc dels fets, on va localitzar el tràiler estacionat al carrer del Miño, a l’encreuament amb el carrer del Llobregat.

Els agents van comprovar que el conductor presentava “signes evidents” d’ebrietat i el van instar a realitzar la prova d’alcoholèmia, en la qual va donar un resultat positiu de 0,64 mil·ligrams per litre d’aire espirat. La dotació policial va immobilitzar de forma preventiva el tràiler i va confeccionar les actes de denúncia corresponents al conductor.

Per altra banda, un conductor va informar dimarts, a les 15.10 hores, que havia patit un accident de trànsit a l’avinguda de Béjar i l’altre vehicle implicat havia fugit del lloc. Ell, la víctima, l’estava seguint. La Policia Municipal i el requeridor es mantenien en contacte telefònic. Una patrulla de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc on es trobaven els implicats, seguint les indicacions del conductor perseguidor, que va informar els agents que havia aconseguit aturar el vehicle escàpol a la mateixa avinguda de Béjar, a l’alçada del carrer de Provença.

La dotació policial va acudir al lloc i va localitzar tots dos vehicles i va identificar els conductors. Els guàrdies van elaborar l’informe tècnic d’accidents i van obrir diligències al conductor del vehicle fugit per un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària.

Camioner denunciat per ebrietat
To Top