Diners

Open Industry renova la seva plataforma virtual

L’espai de treball en xarxa empresarial, promogut per diversos ajuntaments del Vallès Occidental, incorpora un nou pavelló dedicat a la indústria de proximitat

Open Industry vol marcar un canvi de paradigma per a una economia més forta i competitiva

La comunitat virtual Open Industry, promoguda pels Ajuntaments de Terrassa, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès i Montcada i Reixac, llança una nova versió de la plataforma Openindustry.cat, la primera fira virtual de la indústria, que posa en contacte diferents agents per impulsar les produccions locals per a negocis globals i guanyar competitivitat amb la transformació digital del teixit productiu.

Una de les grans novetats d’aquesta nova fira virtual, és el pavelló indústria iKm.0, on la indústria de proximitat es reivindicarà com a solució per evitar possibles ruptures en les cadenes de subministrament. A més, la plataforma compta també amb el pavelló d’indústria i4.0, on hi poden participar les empreses de casa nostra que treballen en nou tecnologies d’aquesta indústria: Robòtica, Eines de simulació 3D, Integració de sistemes, Fibra Òptica, Ciberseguretat, Tecnologies en Núvol, Manufactura Additiva, Realitat Augmentada i Big Data.

La comunitat, que va néixer l’any 2018, es configura com un punt de trobada digital que posa en contacte empreses, professionals de la indústria i altres agents per tirar endavant projectes col·laboratius, fomentar la innovació empresarial i incorporar avenços a la cadena de producció per ser més forts, competitius i connectats. Els impulsors defineixen Open Industry com una finestra d’oportunitats amb la primera fira virtual de la indústria, oberta els 365 dies de l’any i que ensenya les capacitats productives del territori (Km.0) i dona a conèixer la tecnologia puntera (i4.0).

“Volem promocionar les capacitats productives del nostre territori, i internet ens permet arribar a tot el món. L’Open Industry, és una eina local d’abast global”, assenyala Perejaume Ferrer, de l’àrea de Promoció Econòmica de Barberà del Vallès, que afirma que el pavelló iKm.0 està centrat en el Vallès Occidental, però el pavelló d’i4.0 és obert a tot el món. De fet, hi ha empreses de Barcelona, Manresa i Vic, però també del Japó, Holanda, França, i fins i tot de Sud-Amèrica.

Les empreses expositores poden mostrar tots els seus productes i serveis durant tots els dies de l’any, a tots els professionals presents a la comunitat, així com interaccionar amb les diferents companyies i membres de la comunitat.

A més, també s’hi pot accedir com a visitant i contactar amb les empreses expositores, conèixer les novetats de milers de productes i serveis d’avantguarda, o participar dels diferents esdeveniments que organitza regularment la comunitat, com és el cas dels Open Days, una activitat amb diversos seminaris web i vídeos d’interès que celebrarà la seva pròxima edició el 14 i 15 de desembre.

Open Industry renova la seva plataforma virtual
To Top