Esports

El San Cristóbal suma un punt d’or a Vilafranca

Els parroquials mantenen la seva fiabilitat fora de casa

Una acció del partit a Vilafranca / FC Vilafranca

El CP San Cristóbal ha obtingut un valuós punt en el camp del Vilafranca, on ha empatat a zero aquest dissabte en partit de la Tercera Divisió de futbol. Els parroquials mantenen la bona línia fora de casa i han puntuat davant un rival de molt nivell que no ha pogut superar la bona feina defensiva de l’equip d’Oliver Ballabriga.

El conjunt de Ca n’Anglada viatjava a Vilafranca del Penedès després de la victòria obtinguda la jornada abans davant el Castelldefels, que va servir per rearmar moralment els egarencs davant un rival que havia sumat sis punts en els seus dos anteriors compromisos. El San Cristóbal ha mantingut en tot moment un bon ordre defensiu, tapant les línies de creació del seu rival, que ha tingut poques ocasions de gol davant la porteria parroquial. Cal destacar en els darrers minuts el debut amb la samarreta del San Cristóbal del seu darrer fitxatge, el defensa Pablo Amantini.

Els parroquials mantenen la seva bona estadística fora de casa, on han sumat 8 punts en cinc jornades. El seu pròxim compromís serà a casa contra el Figueres.

El San Cristóbal suma un punt d’or a Vilafranca
To Top