policia
Terrassa

Detingut per un robatori violent a Terrassa

La víctima va ser assaltada al carrer del Puig Novell

Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal va detenir diumenge un individu com a presumpte autor d’un robatori violent perpetrat al Centre. La víctima va ser atesa a MútuaTerrassa. Per la informació que ha transcendit, l’objecte del delicte va ser un telèfon mòbil.

A les 6.35 de diumenge, una patrulla va ser requerida per una persona que acabava de ser assaltada al carrer del Puig Novell. Els agents van fer una cerca per la zona i van localitzar un sospitós molt a prop del lloc del robatori. La informació facilitada per un segon testimoni va ser rellevant: aquesta persona va informar els policies que aquell individu havia llençat un telèfon mòbil a terra en veure els guàrdies. En efecte, la dotació policial va recollir l’aparell.

Els agents van contactar de nou amb la víctima i aquesta va reconèixer el sospitós com a autor dels fets. L’identificat va ser detingut i traslladat a la Prefectura per a la instrucció de diligències per un delicte de robatori amb violència. Tant la víctima de l’assalt com l’agressor van ser evacuats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atesos. No ha transcendit si la persona assaltada va patir lesions o bé va rebre atenció mèdica pels nervis patits.

Detingut per un robatori violent a Terrassa
To Top