Control nocturn de la Policia MunicipalPG
Terrassa

Baralla amb danys en un bar de Terrassa

Dos denunciats després d’un altercat a Sant Pere Nord

Policia Municipal de Terrassa en una actuació de nit

Un denunciat per multiplicar per cinc la taxa màxima d’alcohol permesa en la conducció, danys en un bar durant una baralla i un altre denunciat per increpar uns agents. Aquest és el balanç d’una intervenció realitzada per la Policia Municipal aquesta passada matinada a Sant Pere Nord.

A la 1.33, la trucada d’un particular ha avisat la Policia Municipal d’una baralla davant d’un establiment, al carrer del Consell de Cent, a prop del carrer de l’Historiador Cardús. Diverses patrulles han acudit al lloc dels fets, on han trobat un grup de gent barallant-se davant la porta del local, que estava tancat. En adonar-se de la presència policial, alguns individus han fugit corrent. Dues persones han marxat en un vehicle, que finalment ha estat interceptat a la cruïlla del carrer de Manresa amb el carrer de Girona.

Els agents han identificat al conductor i el passatger del turisme. El conductor ha acabat imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit: ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia, amb una taxa de 1,25 mil·ligrams, segons la policia local. Els agents han immobilitzat el vehicle, que ha retirat una grua municipal. Una altra patrulla ha identificat al responsable de l’establiment, que ha explicat que uns clients s’havien barallat entre ells. Es trobaven en estat ebri i els havia fet fora del local. Ells havien reaccionat colpejant la porta automàtica de l’establiment, provocant-li danys. Els guàrdies han informat el propietari del procediment a seguir en cas de presentar denúncia.

La intervenció policial no havia acabat encara. En la mateixa actuació, una patrulla de servei ha trobat, a la 1.50 hores, una persona en estat ebri al lloc dels fets. Aquest individu ha començat a increpar als agents. Aquests li han requerit que marxés del lloc, però ha fet cas omís de les indicacions, diu la policia. Finalment, els agents han formulat una denúncia per incompliment de les ordres formulades per l’autoritat i per insultar o menysprear als agents.

Baralla amb danys en un bar de Terrassa
To Top