Esports

Nou medalles del CH Matadepera al Català sub-15

El Club de Peses Terrassa es va penjar tres ors, tots ells per a Alexandre Torres

Evelyn Gómez Sosa va assolir tres ors en la categoria femenina de -49 quilos

Molins de Rei va acollir el Campionat de Catalunya sub-15 d’halterofília. El CH Matadepera va obtenir 5 ors, 2 plates i 2 bronzes. En la categoria femenina de -45 quilos de pes corporal, Gisela García va ser bronze en arrancada amb 31 quilos, plata en dos temps amb 45 i plata en total olímpic amb 76 quilos. Va obtenir la marca mínima per a prendre part en el Campionat d’Espanya de la categoria, que es disputarà el 21 de novembre a Cullera (València).

Evelyn Gómez Sosa va penjar-se tres medalles d’or en la categoria de -49 quilos (53 en arrancada, 64 en dos temps i 117 en total olímpic). Amb només 12 anys, va obtenir la mínima per a l’Europeu sub-15 del 2022. A més, va obtenir la millor marca femenina de totes les categories de pes corporal de tota la competició.

Per la seva banda, Mariona Padillo va penjar-se l’or en -59 quilos. Va fer or en arrancada amb 53 quilos, plata en dos temps amb 60 i or en un total olímpic de 113, assolint, a més, la marca mínima per al que serà el seu tercer Campionat d’Espanya sub-15.

Alexandre Torres (Club de Peses Terrassa), amb una de les seves tres medalles d’or

En aquest campionat hi va prendre part també un aixecador del Club de Peses Terrassa. Es tracta d’Alexandre Torres, de 12 anys, va aconseguir tres ors en la categoria de -67 quilos en el seu debut: 26 en arrancada, 35 en dos temps i 61 en total olímpic.

To Top