L’Handbol Terrassa va perdre 38-29 a Sant Joan Despí

L’equip de Magí Serra és el cuer de la classificació

Magí Serra, donant instruccions als seus jugadors / LLUÍS CLOTET

Segona derrota de l’exercici per a l’Handbol Terrassa Venfilter, que va caure per nou gols de diferència (38-29) a la pista del Sant Joan Despí a la segona jornada de la lliga. El conjunt que entrena Magí Serra ocupa la darrera posició del grup “D” de la Primera Estatal.

Els amfitrions van anar sempre per darrere en el marcador. Van aguantar el conjunt que entrena David López en els tres primers minuts (2-2), però després van encaixar un parcial de 3 a 0 en els cinc minuts següents que va començar a marcar diferències. L’avantatge va augmentar fins al 18 a 12 del descans.

El Sant Joan Despí era superior en atac i en defensa i el conjunt terrassenc no va poder-se acostar en cap moment en el marcador. Ans el contrari, va acabar perdent per nou gols.