Terrassa

Agredeix un home amb un paraigua i li roba el mòbil

Els Mossos d’Esquadra van detenir el sospitós

Els fets van tenir lloc a uns metres de la plaça de Cipriano García, a Sant Pere Nord / ALBERTO TALLÓN

Si només li hagués colpejat amb el paraigua, estaria acusat d’un delicte de lesions. Segurament, un delicte lleu. Però com que l’agressor va robar el telèfon mòbil a l’agredit aprofitant l’ocasió, aquell està acusat de robatori amb violència. I ha ingressat a la presó. Té un historial delictiu voluminós: 30 antecedents.

Potser hauria pogut passar en un altre lloc, però va passar a la plaça de Cipriano García, un lloc problemàtic. El veïnat es queixa de la inseguretat permanent que ha de patir en aquest indret. El 21 de setembre, a les 22 hores, els Mossos d’Esquadra van rebre una alerta sobre una agressió al carrer de Manresa, a l’altura de la citada plaça. Un home havia estat colpejat.

Segons van saber els agents, l’agressor havia demanat un cigarret a una dona, que li ho va negar, i el sol·licitant la va increpar. L’home que acompanyava la dona la va defensar i l’altre va reaccionar  va propinant-lo un cop amb un paraigua i el va tirar al terra. I va aprofitar el moment per robar-li a la víctima el telèfon mòbil. L’agredit va patir lesions, sembla que de pronòstic lleu.

Les unitats dels mossos que es van dirigir cap a Sant Pere Nord van realitzar una batuda pels voltants i no gaire lluny, a l’avinguda de Jaume, I van trobar un individu jove que responia a la descripció de l’agressor facilitada pels testimonis. Els agents van escorcollar el sospitós. En efecte, duia a sobre el mòbil sostret.

L’identificat va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència. No era la primera vegada que acabava en els calabossos. És un jove de 31 anys, d’origen dominicà, amb uns trenta antecedents policials. Els mossos el van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia el va enviar a la presó.

Agredeix un home amb un paraigua i li roba el mòbil
To Top