Debut amb derrota de l’Handbol Terrassa

La Salle Montcada va guanyar a Can Jofresa en un partit que va dominar en tot moment

Una acció ofensiva de Cristian Serrano en el partit contra La Salle Montcada / Lluís Clotet

L’Handbol Terrassa Venfilter va iniciar la lliga de Primera Nacional amb una derrota al pavelló de Can Jofresa contra el CH La Salle Montcada per un marcador de 32 a 37. Els egarencs van anar en tot moment per sota en el marcador contra un rival que es va mostrar més sòlid en aquest inici de temporada. Malgrat els reiterats intents de l’equip de Magí Serra per equilibrar la situació, el conjunt de Montcada va demostrar que es tracta d’un dels equips amb opcions d’estar en la zona alta de la classificació.

L’equilibri només es va mantenir fins a l’empat a dos en els primers minuts. Christian Malmagro, l’exinternacional de l’Handbol Terrassa fitxat recentment, va ser l’autor del primer gol de la temporada en el conjunt local. A partir d’aquí, l’equip de Montcada i Reixac va començar a marcar les primeres diferències. Un parcial de 0 a 4 va traslladar al marcador un 2 a 6 que reflectia les mancances defensives del conjunt terrassenc en aquesta fase de partit. En el minut 11, els visitants van obtenir una màxima renda de cinc gols (3-8) que es va ampliar posteriorment als sis (7-13). Aquesta dinàmica es va mantenir al llarg de l’encontre, visibilitzant la superioritat visitant.

Els egarencs van millorar a partir d’aquí de forma col·lectiva, amb major fluïdesa en atac i una defensa amb menys errades. I fruit d’això van situar-se a dos gols del seu rival amb un prometedor 13 a 15. El partit entrava en una nova dinàmica a poc menys de cinc minuts per al descans. Moment en el qual La Salle Montcada va tornar a fer una altra estirada al marcador. Va signar un parcial de 2 a 5 en el tram final del primer temps i va arribar al descans amb un resultat de 15 a 20.

Superioritat visitant
Durant la segona part, la dinàmica de l’encontre no va experimentar grans canvis. La Salle Montcada va ampliar la diferència fins als sis gols i va mantenir la iniciativa a la pista amb un joc equilibrat. L’Handbol Terrassa va tenir algun moment de proximitat en el marcador (25-27), però la resposta dels visitants va ser immediata (27-32). El conjunt de Montcada va gestionar el tram final amb certa tranquil·litat, sense que l’equip de Magí Serra s’acostés de forma perillosa en el marcador.

Borja Lancina va ser el màxim anotador del partit amb 11 gols. En les files locals, Christian Malmagro va ser el millor en aquesta faceta amb 8 gols.