Esports

Una permanència tranquil·la, objectiu de l’Handbol Terrassa

Debutarà aquest dissabte a les 17.45 hores a Can Jofresa davant d’un dels favorits, el La Salle Montcada

La plantilla del primer equip de l’Handbol Terrassa afronta amb enorme il·lusió la seva segona temporada consecutiva a la tercera categoria de l’handbol espanyol / alberto tallón

Segona temporada consecutiva de l’Handbol Terrassa Venfilter a la Primera Divisió Estatal. Els terrassencs han fet una important aposta per tal de consolidar la plantilla a la tercera categoria de l’handbol espanyol, dividida en sis grups. El conjunt que prepara Magí Serra, que ha tornat a l’equip després de la seva aventura italiana, s’ha reforçat amb vuit jugadors, però manté la base de la temporada passada. L’objectiu és el mateix de llavors: mantenir-se. Però tant Serra com els seus pupils, que tenen una mitjana d’edat de 25 anys, volen aconseguir-ho sense haver de patir tant com van haver de fer-ho en el passat exercici.

Avui a les 17.45, el Terrassa s’estrenarà a la lliga rebent a Can Jofresa el La Salle Montcada, un dels equips que lluitarà per l’ascens de categoria juntament amb la Roca i Granollers. Del rival d’avui, Serra assenyala: “Ha fet incorporacions importants i té un equip compensat. Té gent molt veterana i saben molt bé al que juguen”.
I afegeix: “La categoria és exigent. La temporada passada ja vam veure que és molt igualada. Els equips que s’acomoden més ràpidament a nivell de conceptes i de joc són els que tenen més a guanyar. No hi haurà partits fàcils, però els jugadors estan molt motivats i amb ganes de començar ja a competir”, assenyala Magí Serra de cara a l’inici de la temporada.

No s’hi val a patir
El primer objectiu de l’equip és eludir les tres places de descens. Però a mitjà termini, el Terrassa vol consolidar-se a la zona mitjana-alta de la classificació.

Després de la incorporació de darrera hora de Cristian Malmagro, Serra considera que té una plantilla “llarga i competitiva”, que serà capaç de “donar moltes alegries” a uns aficionats que espera que acompanyin l’equip.

L’actual Handbol Terrassa tindrà més equilibri i estabilitat que el de la temporada passada. “El club està fent esforços molt importants per anar creixent. No hem vingut a Primera Nacional a patir sinó a gaudir”. Magí Serra adverteix contra una possible relaxació: “L’any passat era el primer a la nova categoria i la il·lusió és màxima. Al segon any costa una mica més. Però hem fet una plantilla per poder estar tranquils”.

Cristian Malmagro, un fitxatge d’autèntic luxe

Cristian Malmagro (38 anys) és el segon jugador més veterà de la plantilla després d’Oriol Farrés (42). El lateral dret de Granollers, que lluirà el dorsal número 19, ha estat un dels millors jugadors espanyols de la història. Va ser bronze amb Espanya als Jocs Olímpics de Pequín 2008. Pot actuar també de central i fins i tot com a extrem, sempre per la dreta, donada la seva condició d’esquerrà. Malmagro posseeix una gran experiència a la Lliga Asobal. Ha militat al BM Granollers, el Portland San Antonio de Pamplona i al Naturhouse La Rioja. Ha jugat també a França, Dinamarca i l’Aràbia Saudita.

To Top