Esports

Barça i Complutense, rivals del CD Terrassa femení en una doble jornada

El Club Egara visitarà diumenge el camp de l’RC Polo

Duels compromesos per a CD Terrassa i Club Egara / LLUÍS CLOTET

Viurà el CD Terrassa una doble jornada aquest cap de setmana. Avui a les 13 hores rebrà el FC Barcelona en la segona jornada i demà a la mateixa hora repetirà davant del Complutense en partit avançat a la tercera jornada. Aquest partit s’ha hagut d’avançar, ja que les madrilenyes jugaran el cap de setmana vinent competició europea a Lille.

Els dos rivals del conjunt de Les Pedritxes es van enfrontar a la primera jornada de lliga al Pau Negre. I el Barça va caure per un contundent marcador d’1 gol a 8 davant del Complutense. En aquest sentit, l’entrenador del CD Terrassa, Ramon Rius, entén que “a priori, el partit amb el Barça es presenta força més assequible que el de diumenge, però això no vol dir que acabi resultant senzill”. A la primera jornada del Campionat de Catalunya femení, el CD Terrassa es va imposar per 1 a 0 a les blaugrana. Lídia Llordés i Nina Adell seran baixa per a aquests dos partits, mentre que Estel Forte i Fiona Adell són dubte, però segurament jugaran.

El Club Egara buscarà el segon triomf. Afrontarà una prova de foc al camp d’un dels favorits, un Polo que va debutar golejant el Taburiente. Anna Gispert i Marta Roque són baixa. “El Polo s’ha reforçat, però se’ns dona bé. Anem amb la mentalitat de puntuar”, assenyala el tècnic Albert Massaguer.

To Top