Diners

Terrassa s’adhereix al Pla de Viabilitat Empresarial de Pimec

La patronal obre una nova convocatòria específica perquè les pimes egarenques puguin accedir a la primera fase del programa en què obtindran una primera diagnosi de la situació del negoci

La tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; i el vicepresident de Pimec al Vallès Occidental, Miguel Àngel Salazar

Les petites i mitjanes empreses terrassenques disposaran d’un nou programa pensat perquè obtinguin una diagnosi del seu negoci i un pla de viabilitat per assegurar-ne el seu futur. L’Ajuntament de Terrassa ha presentat aquest dimarts la seva adhesió a la iniciativa Pla de Viabilitat Empresarial de Pimec, que obrirà una convocatòria extraordinària per a empreses terrassenques.

La intenció és que les pimes participants puguin accedir a un anàlisi de viabilitat i rebre un informe complet i personalitzat de forma totalment gratuïta, ja que el programa, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, està 100% subvencionat. Així mateix, tindran accés exclusiu a més de 20 píndoles formatives en diferents àmbits dels negocis.

“Creiem molt necessari fer extensiu aquest programa a totes les empreses de terrassa, en especial a les pimes, com una palanca d’impuls que poden aprofitar gratuïtament. Esprem que el teixit empresarial entengui aquesta iniciativa com una oportunitat per obtenir una visió analítica del seu negoci i eines per emprendre mesures que els permetin garantir el seu futur”, ha manifestat la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín.

Pimec va posar en marxa el programa el mes de gener i des d’aleshores ha rebut 1.672 sol·licituds d’empreses d’arreu de Catalunya, de les quals 662 han obtingut una primera diagnosi digital i 580 han passat a la segona fase, amb una sessió amb un consultor per entendre aquest informe i rebre recomanacions. El programa ha tancat ja el període d’inscripció però Pimec el tornarà a obrir específicament per a Terrassa.

La proposta s’adreça a empreses amb matriu o centre d’activitat local d’entre 1 i 249 treballadors, amb tres o més anys d’activitat, sobretot a les d’aquells sectors que han patit més les conseqüències de la pandèmia. De moment, podran passar per la primera fase del programa, la de diagnosi digital, i quan es torni a obrir convocatòria ordinària podran passar a la segona i després, a la tercera (consistent en una sessió amb dos experts i derivació a un especialista amb un pla de viabilitat final).

Les interessades s’han d’adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Terrassa.

To Top