Terrassa

L’aiguat va anar per barris a Terrassa

Les precipitacions van ser especialment notables a la zona nord de la ciutat

Intensa pluja ahir a la tarda als carrers de la ciutat / nebridi aróztegui

La cosa va anar per barris. La tempesta que va visitar divendres a la tarda el Vallès Occidental es va aturar a la ciutat. La pluja va caure a tot Terrassa, però uns barris es van veure més afectats que d’altres. A la zona nord i est de la ciutat, per exemple, pels volts de les sis de la tarda es va iniciar una espectacular tamborinada. A la zona de Can Salas plovia amb molta insistència. Les pluges anaven acompanyades de fort aparell elèctric. Al centre i el sud també va ploure, però amb molta menys insistència.

A la plaça de l’Aigua es van recollir 13 mm. fins a les 19 hores, mentre que al sud i al centre de la ciutat encara no hi plovia. Minuts després, la pluja també va arribar a aquestes altres zones, per bé que amb menys intensitat de la que es va registrar al nord.

Protecció Civil va activar el pla Inuncat (Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya) en fase d’alerta. Les pluges obeïen a les precipitacions disperses que es van acumular, especialment a la zona est del país (Vallès i àrea metropolitana). A la ciutat de Sabadell, per exemple, va ploure amb molta insistència durant la tarda, especialment al barri de Can Rull, on diversos carrers van quedar anegats d’aigua. A l’estació meteorològica de Sabadell-Parc Agrari es van registrar 46 mm. en 30 minuts.

To Top