El Club Egara jugarà la final de diumenge a Can Salas

Per jugar la final, l’Atlètic ha de guanyar dimecres al Barça i esperar que el Polo perdi amb el Júnior

El jugador del Club Egara Gerard Clapés intenta llançar a porteria davant del porter Joan Monzó i Pau Cunill / lluís clotet

Les instal·lacions de Can Salas acolliran diumenge la final del Campionat de Catalunya de la Divisió d’Honor masculina. Quan s’han disputat ja quatre de les cinc jornades de la fase regular, el Club Egara s’ha classificat per a disputar la gran final. No així l’Atlètic, que no depèn d’ell mateix per ser a la final. En aquests moments, l’Egara lidera la classificació amb 10 punts, seguit de l’RC Polo amb 6, l’Atlètic amb 4, El FC Barcelona amb 3 i el Júnior encara sense puntuar.
Club Egara i Atlètic van empatar a dos en el derbi disputat dissabte al Pla del Bon Aire. Lluís Mercadé va inaugurar el marcador al minut 22. Tres minuts després, Marc Escudé va establir l’empat a un gol amb el qual es va arribar al descans. Ja al tercer acte, un llançament de penal-córner executat per l’especialista Pau Cunill al minut 45 va posar per davant el conjunt que entrena Xero Gasol. En la següent acció, l’Egara va empatar també de penal-córner, en un llançament de Marc Recasens.

A la penúltima jornada, l’Atlètic va caure per 3 a 4 davant del Polo. Pau Cunill va marcar dos gols de penal i Xavi Barutel va fer el tercer. Marc Reyné, Àlex Reyné i el terrassenc Marc Miralles van fer els tres gols visitants. El 3 a 4 definitiu va ser obra de Guillem Fortuño al penúltim minut.

El Club Egara, per la seva banda, es va imposar per 1 a 2 al camp del Júnior. L’egarenc Arnau de Bruijn va posar per davant els santcugatencs i al darrer període, Recasens i Àlex Gil van voltejar el resultat al minut 70. Per jugar la final, l’Atlètic ha de guanyar demà al Barça al Pau Negre i esperar que el Polo perdi a casa amb el Júnior.

Categoria femenina
Pel que fa a la categoria femenina, el Club Egara va vèncer per 4 a 2 el Barça amb dos gols de Berta Bonastre, un de penal de Maria Tost i un altre de Carola Salvatella. El CD Terrassa va caure per 2 a 1 al camp del Polo. Estel Forte va obrir el marcador, però les barcelonines van remuntar. Ambdós conjunts estan empatats a tres punts quan falten dues jornades. Demà a les 19.30 hores, l’Egara visitarà el Polo i una hora més tard el CD Terrassa rebrà el Júnior. A la cinquena jornada, dissabte es jugarà el derbi.