Matadepera

Matadepera busca voluntaris per a un espot

El Consistori organitza un càsting per gravar un anunci sobre el comerç local

El carrer de Sant Joan, on es concentren diversos establiments comercials / Matadepera.cat

L’Ajuntament de Matadepera busca veïns del poble per gravar un espot sobre comerç local.

El Consistori, amb la col·laboració de Matadepera Comerç i Catar6 Productions, ha organitzat un càsting per a un anunci que es rodarà al poble sobre el comerç. Per això busquen matadeperencs de totes les edats i també nuclis familiars o grups bombolla.

Els interessats han d’estar disponibles dijous 9 o divendres 10 de setembre entre les 10.30 i les 13.30 hores i entre 15.3o i les 20.30 hores per anar al Casal de Cultura. Cal fer una reserva prèvia per poder participar al càsting a https://forms.gle/kri3GRecqGjDv6XW8. Per a més iofnrmació, es pot adreçar-se a info@catar6productions.com.

La feina no està remunerada, “però és una oportunitat per tenir experiència en rodatges”, assegura Víctor Hernando, un dels directors de la productora, i anima que la gent hi vagi amb ganes de voler participar.

Aquest càsting és per un dels tres espots que es volen gravar sobre el comerç de Matadepera, que, segons informa Xavier Mampel, regidor de Comerç, està previst que surtin a la llum a principis de desembre, “per fomentar la campanya del comerç local nadalenc”, afegint que l’objectiu és potenciar el comerç local utilitzant les noves eines de comunicació.

Concretament, un d’ells anirà enfocat als comerços que es troben a Matadepera i se’ls podrà veure fent la seva activitat. “Al carnisser tallant la carn, al fruiter pesant la fruita…”, explica Mampel. En un altre dels espots s’hi podrà veure cares conegudes del municipi, a partir d’unes entrevistes a matadeperencs a peu de carrer, parlant dels beneficis de comprar al poble. L’últim vídeo anirà enfocat únicament als bars i restaurants del municipi, on es s’observaran els plats i els ambients de la restauració matadeperenca, entre altres.

Els tres espots tindran una durada màxima d’un minut, ja que estan enfocats per ser publicats a les xarxes socials. D’aquesta manera, es podran veure a Instagram, Twitter, Facebook, WhatsMat –que és el WhatsApp particular del municipi–, als grups veïnals, a la pàgina del Consistori o a la de Matadepera Comerç.

En aquest sentit el regidor de Comerç ha defensat que “arran de la pandèmia s’han de fer diferents activitats per potenciar el comerç local”. La idea va sorgir quan Catar6 Productions, una productora local del poble, fundada per Víctor Hernando i Cristina Mascarell i enfocada en la creació d’espots locals i fotografia i imatge de videoclips i concerts, van suggerir a l’Ajuntament de Matadepera la possibilitat de potenciar el comerç local a partir de vídeos destinats a les xarxes socials, que són les noves eines de comunicació actuals. Els hi va agradar la proposta i van acordar tirar-ho endavant.

També hi participa Matadepera Comerç, l’entitat local que integra a diferents establiments comercials, de serveis i del món de la comunicació que, voluntàriament, s’hi han adherit. De tota manera, Mampel destaca que els vídeos estaran enfocats a tots els comerços del poble, no només als que formen part d’aquesta associació.

Matadepera busca voluntaris per a un espot
To Top