Esports

La Federació no ha sortejat encara el calendari de la lliga de waterpolo

L’11 de setembre jugarà els quarts de final de la Copa Catalana

Dídac Cobacho, entrenador del Club Natació Terrassa

D’aquí a tres setmanes, el primer equip masculí del CN Terrassa es desplaçarà a la ciutat italiana de Savona per a disputar la fase prèvia de la Champions League de waterpolo. El conjunt que prepara Dídac Cobacho ha començat fa una setmana les sessions dobles d’entrenament per tal d’arribar en el millor estat de forma a la primera gran cita continental de la temporada.

En aquesta primera fase de la pretemporada, els waterpolistes del Natació combinen el treball al gimnàs amb els entrenaments a la piscina. Ben aviat començaran a competir. El dissabte 11 i el dimarts 14 de setembre disputaran els quarts de final de la Copa Catalana. El cap de setmana del 18 i el 19 disputaran les semifinals i la final de la competició en una seu encara per determinar, que podria ser Terrassa.

Aquests partits serviran als de Cobacho com a darrera posada a punt de cara al seu debut europeu, que arribarà el dimecres 22 de setembre a Savona.

La plantilla terrassenca està ja completament tancada. La componen quinze waterpolistes. No hi ha hagut enguany massa moviments. L’única baixa ha estat la d’Agustí Pericas. El de Molins de Rei ha fitxat per un equip de Champions, l’Spandau 04 de Berlín. La plantilla s’ha reforçat amb dos jugadors que poden actuar en les posicions d’1 i de 2. Es tracta de Víctor Flores, un golejador amb experiència que ha arribat procedent del CN Barcelona, i del capità Óscar Aguilar, que ha tornat al club de tota la seva vida després que la temporada passada jugués al CN Mataró.

Procedent de la base s’ha incorporat el boia de 18 anys Pol García, un waterpolista “fort, que pot tenir molt recorregut i pot arribar lluny”, segons explica Cobacho.

El calendari de la Lliga segueix sent encara una incògnita. Ni tan sols s’ha sortejat el calendari. El proper mes de maig se celebra el Mundial i la selecció es concentrarà a l’abril. La Federació està estudiant si la lliga s’acaba a l’abril o bé si s’atura i es reprèn a finals de maig, després de la disputa del Mundial. La Copa del Rei es preveu que es jugui entre febrer i març. Tampoc no hi ha dates per a la Supercopa d’Espanya.

To Top