Esports

Arrenquen els Campionats de Catalunya de hockey

La competició masculina té 101 anys i és la més antiga de tot Espanya

Lluís Mercadé, davanter del Club Egara, en un duel davant de l'RC Polo.

Després del descans estiuenc, el hockey es torna a posar en marxa. Aquest cap de setmana es posa en marxa el Campionat de Catalunya, la competició més antiga del hockey estatal i una de les més importants de les que organitza la Federació Catalana. Entre avui i el dijous 9 de setembre es disputarà la primera fase tant en la categoria masculina com en la femenina, mentre que el diumenge dia 12 de setembre es disputaran a les instal·lacions de Can Salas les finals tant masculina com femenina.
A diferència de la temporada passada, enguany només hi haurà dos representants terrassencs en cadascuna de les dues categories. A la masculina hi competiran el Club Egara i l’Atlètic Terrassa, els dos representants locals a la lliga de Divisió d’Honor que començarà el dia 19 de setembre. Aquest cap de setmana es disputarà la primera de les cinc jornades. El duel més interessant serà el que enfrontarà el Club Egara amb l’RC Polo, mentre que demà jugaran el Júnior i el FC Barcelona. L’Atlètic Terrassa descansa en aquesta jornada inaugural de la competició.

L’Atlètic, als Països Baixos
El conjunt que prepara Xero Gasol es troba aquest cap de setmana als Països Baixos, on jugarà avui un partit amistós davant del Den Bosch i demà un altre davant el Bloemendaal, en un matx que serà la reedició de la passada final de l’Euro Hockey League.
Els dos equips terrassencs femenins que jugaran enguany la Divisió d’Honor femenina són el Club Egara i el CD Terrassa. Demà, el CD Terrassa s’enfrontarà al FC Barcelona, mentre que dimarts vinent, el Club Egara jugarà al camp del Júnior. El FC Barcelona, que ha pujat aquesta temporada, descansarà en aquesta primera jornada.
El Campionat de Catalunya masculí va començar-se a disputar l’any 1918 i enguany celebrarà la seva edició número 101. El femení va començar-se a disputar l’any 1957 i enguany arriba a la seva edició número 65.
Aquest mateix cap de setmana comencen els Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor “B”. A la categoria masculina hi trobem el Línia 22 i el Vallès en un grup i el CD Terrassa i l’Egara 1935 en l’altre. I en fèmines, Atlètic, Línia 22 i Rimas seran els representants terrassencs.

To Top