Diners

Auser Terrassa celebra un any de la nova seu

Directius de Dacia han visitat el concessionari / Cedida

Auser Terrassa està d’aniversari. El concessionari acaba de celebrar un any des del trasllat a les noves instal·lacions del carrer Cinca, 44, i amb motiu de l’efemèride ha rebut la visita de diversos directius de la marca Dacia.

Concretament, han assistit a la cita Xavier Martinet (director de Màrqueting, Vendes i Operacions de Dacia), Francisco Hidalgo (director de Dacia Espanya), Ana Gema Ortega (directora de Vendes de Dacia Espanya) i Óscar Lorden (Business Manager de Dacia).

També hi han estat presents Miquel Martí (president de Moventia), Antoni Sánchez (gerent del Grup Auser), Manel Moya (director d’Operacions de Movento), Albert Parra (director de Vendes del Grup Auser) i Joan Almenara (director de Postvenda del Grup Auser).

Durant el seu primer any d’activitat a la nova seu, Auser ha aconseguit reimpulsar la distribució de les seves marques en una localitat estratègica per al grup de la mà de Movento. La combinació de l’experiència i la professionalitat de l’equip d’Auser i el coneixement del sector per part de Movento, han convertit Auser Terrassa en un referent a la zona.

To Top