La selecció femenina sub-19 debuta amb una derrota

El Campionat d’Europa es disputa des de dilluns a València

La selecció espanyola femenina de hockey va debutar amb una clara derrota contra Alemanya en el primer partit del Campionat d’Europa sub-19 que es disputa a València.

Espanya va començar el partit tractant d’oposar resistència a la dura ofensiva de les alemanyes, que inauguraven el marcador en el primer quart amb un gol de Sara Strauss. Just abans de la mitja part, l’equip alemany anotava el segon gol, en una acció de Sophie Prumbaum, que ampliava l’avantatge. En la segona meitat, la selecció espanyola vba intentar reaccionar, però Alemanya va ampliar les diferències amb dos nous gols en el tercer quart, de Lena Frerichs i Sophia Schwabe. Poc abans de finalitzar el partit, Lena Frerichs i Antonia Lonnes sumaven dos nous gols que deixaven el marcador en el 6-0 definitiu.