Esports

Tres representants locals als Jocs Paralímpics

Sarai Gascón, Jordi Ruiz i Montse Alcoba formen part de la llista definitiva

Sarai Gascón viurà els seus quarts Jocs Paralímpics

Tres esportistes locals participaran en els Jocs Paralímpics de Tòquio, després que ahir es va donar a conèixer la llista definitiva de l’equip espanyol. Es tracta de la nedadora Sarai Gascón, el jugador de bàsquet Jordi Ruiz i l’aixecadora d’halterofília Montse Alcoba.

Sarai Gascón és la representant terrassenca amb major trajectòria paralímpica. Aquests seran els seus quarts Jocs. Va debutar a Pequín 2008, en els quals va aconseguir una medalla de plata. A Londres 2012 va pujar al podi en dues oportunitats, per penjar-se una medalla de plata i una medalla de bronze. I finalment, a Rio de Janeiro va sumar tres medalles de plata més per signar una actuació històrica i confirmar una trajectòria que la situa com un dels grans mites de la història de l’esport terrassenc. Actualment es troba realitzant una concentració d’altura a Sierra Nevada amb la selecció espanyola.

Per altra banda, Jordi Ruiz és un altre dels grans noms de l’esport paralímpic terrassenc. El jugador de bàsquet en cadira de rodes ja va participar en els Jocs de Rio de Janeiro en els quals es va penjar la medalla de plata amb la selecció espanyola.

Halterofília
I finalment, cal destacar la presència en aquesta oportunitat de Montse Alcoba, esportista sabadellenca que competeix pel Club de Peses Terrassa. Fa uns dies es va confirmar la seva presència a Tòquio gràcies a la seva classificació en el rànquing mundial del seu pes. Montse Alcoba té 40 anys i aspira a fer un bon paper a la capital japonesa en una competició que oferirà un gran nivell entre les participants.

Tres representants locals als Jocs Paralímpics
To Top