Empat entre Espanya i els Països Baixos a Madrid

La selecció guanyava per 3 a 1 a pocs minuts del final del partit

La selecció espanyola masculina de hockey ha empatat a tres gols aquest dimecres contra els Països Baixos, en partit amistós disputat a Madrid com a preparació per als Jocs Olímpics de Tòquio. Dijous es tornaran a enfrontar en la darrera prova abans de viatjar al Japó.

El partit contra l’actual campiona d’Europa ha mostrat una selecció espanyola a un bon nivell de joc. Els de Fred Soyez han encaixat un primer gol en el primer quart de l’encontre, a càrrec de Jeroen Hertzberger. En el segon quart ha arribat la reacció d’Espanya, que ha remuntat el marcador amb gols de David Alegre i Álvaro Iglesias. En el darrer període, Xavi Lleonart ha ampliat la renda fins al 3 a 1. Però els neerlandesos han reaccionat en el tram final i han anotat dos gols mitjançant Mirco Pruijser que han portat el partit fins a l’empat a tres definitiu.