Matadepera

El Pòdium Matadepera d’enguany dedicat a Beethoven

Se celebra la 40a edició del 8 fins el 16 de juliol

Arriba el Pòdium Matadepera 2021 amb sis concerts diferents, on es podrà apreciar diferents obres de referents de la música clàssica com Beethoven, Vaughan-Williams, Schubert i Mozart, entre altres. Des d’ahir fins divendres 16 de juliol se celebra la 40a edició d’aquest festival a la sala d’actes del Casal de Cultura.
El Pòdium, programat per la Regidoria de Cultura, és hereu del Festival de Música a Matadepera i és una iniciativa que forma part de la nova generació de festivals de música clàssica, on s’aporten noves maneres de veure i de sentir el concert tradicional.
Aquesta edició està dedicada a Ludwig van Beethoven, ja que l’any passat es van commemorar 250 anys del seu naixement.
Ahir va tenir lloc la inauguració de l’exposició de fotografies d’edicions anteriors del fotògraf Andrej Grilc i el periodista musical Joan Vives va presentar les obres d’aquest Pòdium 2021.
Els concerts començaran l’11 de juliol amb “El Pòdium al carrer”, que serà el concert inaugural del festival i acabaran el diumenge 16 de juliol amb “Per aspera ad astra”, amb obres de Hindemith, Mozart i Schumann.
Els concerts del 12, 13, 15 i 16 comptaran amb dues sessions, a les 18.00 hores i a les 21.00 hores. L’entrada individual té un cost de 5 euros i hi ha un abonament dels quatre concerts per 15 euros.
Les altres activitats i concerts són gratuïts, com ara el concert “Pòdium NextGen” a càrrec del Quartet Atenea i convidats, que tindrà lloc el dia 14 a les 21.00 hores. També són gratuïts els assajos dels sis concerts programats per aquesta edició.

El Pòdium Matadepera d’enguany dedicat a Beethoven
To Top