Clara derrota d’Espanya contra Alemanya a València

Una acció del partit disputat aquest dimarts / RFEH

La selecció espanyola masculina de hockey ha perdut aquest dimarts a València contra Alemanya per 2 a 6 en el primer dels cinc partits de preparació que disputarà el combinat que dirigeix Frez Soyez. Els alemanys s’han mostrat superiors i ja han arribat al descans amb un marcador favorable d’1 a 3. Alemanya s’ha posat pe davant en el marcador en la primera acció del partit i ha anotat el segon gol en el minut 3. En el segon quart, Alemanya ha fet el 0 a 3 i Pau Quemada ha reduit les distàncies.

En el quart període els alemanys han marcat dos gols quasi consecutius. En el minut 46, Xavi Lleonart ha fet el segon gol d’Espanya. En el tram final ha arribat el 2 a 6 definitiu. El segon partit entre aquestes dues seleccions es jugarà el dijous a les 11.30.