L’Handbol Terrassa cadet debuta al Nacional femení

El conjunt terrassenc tindrà l’Elx com a primer rival del torneig

L’equip cadet de l’Handbol Terrassa Llegums Paquita debutaaquest dimecres al Campionat d’Espanya de la categoria que es disputa, fins al diumenge, a la ciutat alacantina d’Elx. Les egarenques van viatjar ahir cap a Elx amb el propòsit de signar un gran paper en una competició d’aquesta alçada. El primer partit de les egarenques serà contra el club amfitrió a partir de les 20.00 hores. Dijous, a les 17.00 hores, l’Handbol Terrassa tindrà com a rival el Centro Deportivo Vallecas, per tancar la primera fase el divendres a les 10.30 contra el BM Roquetas. L’Handbol Terrassa es va classificar per al Campionat d’Espanya després de guanyar la fase sector que es va disputar al pavelló de Can Jofresa.