Esports

Mireia Serres, subcampiona d’Espanya de piragüisme en aigües braves

Competeix pel Club Piraguïsme Salt Ter

Mireia Serres, a lesquerra, en el podi de la competició.

La terrassenca Mireia Serres s’ha proclamat subcampiona d’Espanya de piraguïsme en aigües braves, en la modalitat freestyle. La competició es va disputar el diumenge en el parc d’aigües braves de La Pilastra a la població gironina de Salt. Mireia Serres, que competeix pel Club Piraguïsme Salt Ter, va signar una actuació molt meritòria durant tot el cap de setmana. En les semifinals va obtenir el segon lloc entre les participants. I a la gran final es va penjar la medalla de plata. Núria Fontané, la seva companya d’equip des de fa anys, va obtenir el títol de campiona d’Espanya, mentre que Sílvia Gallego va finalitzar en la tercera posició del campionat.
Aquesta competició, juntament amb les dues Copes d’Espanya celebrades a Salt i a Sort en els mesos d’abril i maig, era classificatòria per al Campionat d’Europa de estil lliure que es farà a París el pròxim més d’octubre. Mireia Serra serà una de les components de l’equip espanyol, juntament amb Núria Fontané i Kira Carreto.
Aquest Europeu serà la primera prova internacional que la Federació Internacional celebrarà en Freestyle després de la suspensió del Mundial 2021 a causa de la pandèmia.

To Top