Esports

El Can Parellada, en una nova associació de clubs de futbol

Un grups de clubs catalans de futbol ha creat una nova associació per defensar els seus interessos. El Can Parellada forma part del grup fundacional

Xavi Urbano, vicepresident del Can Parellada, al mig de la imatge.

El CD Can Parellada és un dels clubs fundadors de la nova Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya, una entitat que s’ha presentat aquesta setmana. El vicepresident del club egarenc, Xavi Urbano, forma part de la junta directiva, en qualitat de secretari general. Javier Salamero, com a representant de l’Associació Blanc i Blava de Lloret, és el primer president d’aquesta associació.

L’agrupació neix, segons han explicat els seus responsables, amb el propòsit de crear una eina que permeti els clubs multiplicar els esforços de les entitats representades, defensant els seus interessos. Entre les seves finalitats destaca el foment, promoció i impuls del futbol aficionat. I representar i defensar els interessos de les entitats associades, a més d’oferir un assessorament jurídic a més de recursos administratius; estudiar els riscos de les entitats; i gestionar possibles subvencions. L’associació treballa ara en la incorporació del màxim nombre d’entitats catalanes.

To Top