El millor hockey se cita a Can Salas

L’Atlètic s’enfrontarà demà al Polo i el Club Egara al Club de Campo

Les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club acolliran aquest cap de setmana les “final-four” de les lligues masculina i femenina de Divisió d’Honor. Can Salas posarà el punt final a una temporada que tot i la pandèmia s’ha pogut desenvolupar amb relativa normalitat. La representació terrassenca en aquesta fase final de la lliga es limita a la competició masculina. El conjunt amfitrió, l’Atlètic Terrassa, i el Club Egara lluitaran a les semifinals de dissabte per intentar reeditar la final terrassenca de l’any 2017, a la primera “final-four” que se celebrava a Can Salas.
Els quatre millors conjunts d’Espanya mesuraran demà les seves forces en dues semifinals que es presenten apassionants. A les 14 hores, l’Atlètic, primer classificat, s’enfrontarà a l’RC Polo, quart classificat. A les 16 hores, s’enfrontaran el segon i el tercer.
El Club Egara tindrà com a rival el Club de Campo madrileny, un dels equips que arriba en millor estat de forma a una competició que mai no ha estat capaç de guanyar. De fet, és l’únic dels quatre semifinalistes que no ha guanyat mai la lliga. La final es jugarà diumenge a les 14 hores. Els tècnics i els jugadors dels quatre semifinalistes coincideixen a afirmar que estem davant d’una de les lligues més emocionants i incertes dels darrers anys.
Els dos rivals terrassencs, Atlètic i Egara, tenen en comú que tots, absolutament tots els integrants de la seva plantilla són jugadors de la casa. A l’RC Polo, dirigit per l’egarenc Roger Pallarols, cinc dels seus jugadors egarencs són terrassencs: Vicenç Ruiz, Xavi Lleonart, Marc Miralles, David Alegre i Roc Oliva. Els dos darrers deixaran la pràctica del hockey després dels Jocs Olímpics d’aquest estiu a Tòquio.

El palmarès de la lliga continua encapçalant-lo l’Atlètic amb 21 títols, seguit de Polo i Egara amb cadascun. La temporada passada, la Covid va deixar la lliga sense guanyador quan l’Atlètic anava primer. La darrera “final-four” es va celebrar al Pla del Bon Aire i l’Egara, vigent campió, es va imposar per 2 a 1 al Polo a la final. L’Egara buscarà fer el doblet, ja que el passat mes de desembre va aixecar a València la Copa del Rei. Seria un colofó esplèndid per als quatre jugadors de la primera plantilla que pengen l’stick: Quico Cortès, Josep Romeu, Marc García-Chicote i Pau Quemada.