Cultura i Espectacles

El músic Oriol Bonet, de Love of Lesbian, valora el concert al Palau Sant Jordi

Balanç exitós del concert en directe de Love of Lesbian amb 5.000 persones

Més aforament a les sales i als teatres, un salvaconduït… Són algunes de les mesures que el sector artístic reclama al govern en aquest temps de pandèmia argumentant que la cultura és segura. Doncs, hi ha promotors que han estat més agosarats organitzant un concert en directe de Love of Lesbian, que compta amb el terrassenc Oriol Bonet a la bateria, al Palau Sant Jordi, i amb l’assistència de cinc mil persones. L’experiment ha estat un gran èxit. S’han notificat només sis contagis i quatre d’aquests van ser previs a l’esdeveniment musical, segons els resultats de l’equip de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. “El concert no va ser un gran esdeveniment de supertransmissió i va ser una activitat segura”, van manifestar els investigadors Boris Revollo i Josep Maria Llibre, aquest dimarts, quan havien passat 14 dies de la celebració de l’actuació musical en directe.
Els resultats d’aquest assaig, el primer d’aquest estil a Catalunya, van sorprendre gratament a la banda. Oriol Bonet, músic de Terrassa i fundador del grup, ha expressat que “estem molt contents perquè hem posat el nostre granet de sorra per obrir camí, no solament en la cultura, sinó també en altres sectors com la restauració, l’hostaleria, els congressos, fires, mercats, etcètera… Crec que tothom es pot beneficiar d’aquest experiment musical que hem fet de la mà de promotors i científics”.
Bonet va evocar com va ser aquell 27 de març al Palau de Sant Jordi. “Teníem molts dubtes de com aniria tot perquè érem conscients que era una prova pilot d’un concert massiu en pandèmia. Era molta responsabilitat per part nostre i també dels promotors i dels investigadors. Però teníem moltes ganes de tocar en directe i un cop vam pujar a l’escenari, ho vam donar tot”. El músic recorda que “va ser un concert intens i emocionant, sobre tot perquè feia molt de temps que no tocaven en directe. L’últim concert en viu havia estat el novembre de 2019 al Palau de la Música. El cúmul de sensacions que varen tenir al Palau de Sant Jordi va ser extraordinari, difícil de gestionar en algun moment. Però, al final, va valdre molt la pena perquè ha estat un èxit amb les mesures que es van prendre. El públic va estar amb mascareta i va passar el test d’antígens”.

Comença la gira
El bateria de Love of Lesbian va rememorar aquesta experiència enmig d’un assaig musical i tècnic per a la gira del nou àlbum “Viaje épico hacia la nada”, que just acaba de sortir a la llum. L’assaig es feia al Teatre Atrium de Viladecans, on avui faran un concert. Bonet va explicar que el nou treball, que inclou dotze temes, té com a “leiv motiv” el fet que hi ha moments a la vida que s’han de prendre decisions, fer un pas endavant. El músic va descriure que és un àlbum fruit de les experiències de la formació viscudes lluny d’aquí, cap a Mèxic i la frontera cap als Estats Units, per explorar nous mercats. “Va ser un temps complicat per moltes emocions. Van aprendre a perdonar moltes coses. Però el que comte és que estem molt a gust perquè tenim molta química”.

To Top