Terrassa

El govern: “La contractació del festival Elixir és 100% legal”

L’executiu acusa els socialistes de intoxicació política i apunta mesures legals

El govern municipal reacciona a la petició de cessament de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, per part del PSC, amb una defensa tancada de la contractació del festival de poesia Elixir. Ho fa “davant les acusacions infundades -diu en un comunicat que acaba de fer públic-, tergiversacions i falsedats que ha fet públiques avui el PSC de Terrassa i en el context de la persecució partidista a la qual aquesta formació està sotmetent a la regidora Rosa Boladeras“.

L’equip de Jordi Ballart afirma que “garanteix que la contractació del festival Elixir és 100% legal i 100% transparent, sense cap mena d’irregularitat legal. L’expedient administratiu corresponent -afegeix- ha passat tots els controls interns i incorpora els informes que acrediten que ha estat tramitat d’acord amb la normativa legal vigent”.

El govern anuncia que emprendrà “les accions legals que consideri oportunes en relació a les tergiversacions i acusacions infundades, abusives i injustes que s’han produït”

L’executiu desmenteix el PSC. “És totalment falsa-afirma- l’afirmació tendenciosa que fa el PSC, quan atribueix a la regidora Rosa Boladeras la contractació del festival Elixir. La regidora es va abstenir, tal com preveuen les lleis vigents i tal com es recull a la documentació oficial i als informes del secretari i l’interventor de l’Ajuntament. El procediment s’ha portat a terme sense cap irregularitat legal”.

El govern municipal expressa “el seu suport polític i personal a la regidora Rosa Boladeras, davant d’aquest conjunt d’acusacions i falsedats que constitueixen un assetjament polític absolutament rebutjable, així com un lamentable intent de desacreditar el prestigiós festival Elixir”.

Pel que fa al festival Elixir, “és un projecte cultural de llarg recorregut i de prestigi, fundat per Rosa Boladeras l’any 2013. El govern municipal ha continuat valorant i recolzant el festival, de la mateixa manera que es va fer en el període entre 2013 i 2018 i aplicant els mateixos criteris culturals i administratius que ara”. El PSC sosté que han canviat, passant de la subvenció a l’adjudicació directa.

Després de la roda de premsa del PSC, el govern municipal anuncia que “emprendrà les accions legals que consideri oportunes en relació a les tergiversacions i acusacions infundades, abusives i injustes que s’han produït en els darrers dies“.

https://www.diarideterrassa.com/terrassa/2021/04/27/https-www-diarideterrassa-es-terrassa-2021-04-27-cessament-rosa-b-festival-elixir-%e2%80%8e/

El govern: “La contractació del festival Elixir és 100% legal”
To Top