Sisena derrota consecutiva

L’Handbol Terrassa va encadenar la seva sisena derrota consecutiva i segueix a dos punts de distància del descens. Els de Xavi Font no han guanyat cap dels darrers onze partits, amb un balanç de dos empats i nou victòries. Davant de la visita a Can Jofresa del CH Sant Esteve de Palautordera, el conjunt terrassenc va intentar sense èxit posar el punt final a aquesta mala ratxa de resultats. Els egarencs van fer una bona primera meitat, però a la segona van pagar l’esforç i van caure per tres gols de diferència (23-26).

Inici dubitatiu
El conjunt que prepara Xavi Font va encaixar un 0-3 de sortida que va haver d’arrossegar durant tot el partit. Al descans, però, els locals manaven per 14-13. Els visitants es van anar imposant els seus arguments al segon període i no van donar opcions a l’Handbol Terrassa, condemnant-lo a una nova derrota.

HANDBOL TERRASSA, 23
Pejcinovic, Raül Guil, Raya, Cristian Serrano (4), López (7), Navarro (2), Encinas, Ferrer (2), Javier Guil (1), Subirana (2), López, Martorell (1), Carles Serrano (3), Molina, Hoyos i García (1).

SANT ESTEVE PALAUTORDERA, 26
Marín, Colomé (1), Xerta (7), Vila (1), Prat, Lleonart, Pujadas (5), Castañé (1), Estival (1), Fons (3), Planas (1), Bosch (1), Farraró, Gesa, Morell (4) i Morales (1).

Àrbitres. David Gallego i Manuel Jesús Barrera.

Parcials cada 5 minuts. 1-3, 3-6, 7-8, 9-10, 11-11, 14-13, descans, 15-15, 17-17, 17-18, 19-21, 22-24, 23-26.