Terrassa

L’Hotel Terrassa Park abaixa definitivament la persiana

L’Hotel Terrassa Park, ubicat des de fa 20 anys al número 236 de l’avinguda de Santa Eulàlia, abaixa la persiana. Fonts de l’empresa propietària, Nortia Capital Investment Holding, han confirmat a Diari de Terrassa el tancament definitiu de l’establiment. Expliquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer de l’immoble i que arran de la situació que travessa el sector han decidit no renovar-lo i cessar la seva activitat. La companyia assegura que s’han valorat diverses opcions per evitar-ho, però que en aquests moments no són viables.

Des del departament de comunicació de l’empresa comenten que la decisió és molt recent i que tot i que la notícia ja s’ha comunicat a l’equip d’empleats de l’hotel, la gran majoria del qual es trobava actualment en situació d’ERTO, encara s’està estudiant què passarà amb les 21 persones que treballaven a l’establiment. Sigui com sigui, fonts de Nortia asseguren que no poden “continuar amb l’equip”. Així doncs, el més probable és que ara comencin les negociacions entre empresa i treballadors per presentar un ERO.

Terrassa Park va obrir portes l’any 2001. Actualment disposava de 74 habitacions repartides en tres plantes, de les quals 14 eren familiars comunicades i cinc, executives. Tots els dormitoris eren exteriors o amb vista al pati interior, lluminosos, insonoritzats i climatitzats de forma individual, amb escriptori, un armari ampli, wifi, telèfon minibar i bany totalment equipat.

L’hotel també comptava amb algunes sales de convencions i un espai per a celebracions familiars o amb amics. Així, molts dels clients responien a un perfil corporatiu de nivell mitjà o alt. L’establiment també acostumava a acollir convidats a casaments o altres festes i persones participants en esdeveniments esportius. I és que la seva ubicació, a la calçada lateral de l’N-150, era un gran incentiu per a persones que potser no tenien interès a visitar Terrassa però sí altres municipis de la zona o fins i tot Barcelona.

Ara feia un any que l’hotel estava tancat arran de la crisi de la Covid-19, encara que en els primers mesos de pandèmia, des de finals de març fins a mitjans de maig, va obrir com a hospital temporal d’emergència. Gestionat per MútuaTerrassa, va permetre alleugerir la pressió sobre els centres hospitalaris terrassencs i va atendre un total de 151 persones com si haguessin estat a un centre sanitari.

Reforma a l’Hotel Don Cándido
Amb el tancament de Terrassa Park, la ciutat perd un dels pocs allotjaments hotelers que hi queden. Un d’aquests és l’Hotel Don Cándido, que està situat a la Rambleta del Pare Alegre i és propietat també de Nortia Capital Investment Holding. En aquest establiment, que entre finals de març i finals de maig va ser un centre de serveis per al personal sanitari, la companyia té previst fer-hi una reforma integral i adaptar-lo a les últimes tendències del mercat.

La intenció és disposar de les últimes tecnologies tant en gestió de reserves com en domòtica i serveis audiovisuals, i poder oferir l’organització d’esdeveniments tant presencials com en línia o fins i tot combinar les dues modalitats. La companyia està ultimant els detalls de la reforma i encara no sap quan començaran els treballs tot i que podria ser ja a l’estiu. “Suposarà un tancament temporal de quatre o cinc mesos, però volem que tingui el menor impacte possible per als clients”, expliquen des de l’hotel, que avui dia es troba obert.

To Top