Esports

L’Handbol Terrassa vol aixecar el vol a Mataró

Situat a només quatre punts de les posicions de descens, l’Handbol Terrassa s’ha proposat endur-se aquesta tarda els dos punts de Mataró per tal de trencar la seva mala ratxa de resultats de les darreres jornades, en les què tot i haver millorat pel que fa al joc, no ho ha fet pel que fa als resultats. Els jugadors que prepara Xavi Font disputaran avui a les 20.15 hores el seu segon partit consecutiu a fora de casa. I ho faran a la pista del Joventut Mataró.

L’Handbol Terrassa ocupa actualment la tretzena posició del grup "D" amb 12 punts, mentre que els de la capital del Maresme són actualment novens amb 17 punts. Els terrassencs necessiten guanyar per situar-se a tres punts del seu rival.

Nou jornades sense guanyar
Tal com demanava el seu entrenador quan es va fer càrrec de l’equip en substitució de Magí Serra, els terrassencs necessiten una victòria que els permeti recuperar la confiança en ells mateixos. No en va, porten nou partits consecutius sense conèixer la victòria. Els de Font acumulen un balanç de set derrotes i dos empats. Dels 18 darrers punts que s’han posat en joc n’han sumat només dos, una circumstància que els ha situat massa a prop de les posicions de descens a la Lliga Catalana. Mataró seria per a ells un excel·lent punt de sortida per tal de reprendre el vol.

To Top