Vuit partits sense vèncer

No acaba l’Handbol Terrassa de trobar la tecla per redreçar el rumb a la lliga, on porta ja vuit jornades consecutives sense guanyar, amb un balanç de sis derrotes i dos empats. En el duel que l’enfrontava en aquesta vintena jornada amb un rival directe, el La Salle Montcada, els jugadors que prepara Xavi Font van caure derrotats per la mínima (28-29) al pavelló municipal de Can Jofresa. Sense fer un mal partit i tot i buscar la victòria fins al darrer sospir, els terrassencs no van tenir la solidesa defensiva necessària i es van veure superats al tram final del partit per un conjunt visitant que es va mostrar més fort en les accions ofensives.

Només s’havien disputat dos minuts quan Tomàs Ferrer i Javier Guil van posar per davant els egarencs amb un prometedor parcial de 2 a 0, però els visitants van empatar. Marc López i Jordi Molina van reprendre l’avantatge fins al 4-2 al minut 7. De mica en mica, però, el conjunt que prepara Xavi Font va anar activant-se en atac i al minut 12 manava ja per tres gols de diferència (7-4).

Igualtat
El duel va entrar llavors en un anar i venir d’atacs. Al minut 25, el duel estava empatat a 12 gols i es va arribar al descans amb un marcador de 14 a 14 que ho deixava tot obert i pendent de la segona meitat. Els visitants, però, van començar a prémer ben aviat l’accelerador i va fer mal en defensa a un Handbol Terrassa a qui se li van aparèixer, una setmana més, els fantasmes de partits precedents. El La Salle Montcada va situar-se en un avantatge en el marcador que ja no abandonaria fins al final, amb avantatges d’entre dos i tres gols.

L’Handbol Terrassa, però, va tenir també els seus moments de lucidesa i de bon joc durant el partit i va aconseguir empatar el partit a 25 gols quan faltaven vuit minuts. Va arribar llavors un parcial de 0 a 2 favorable als visitants que va resultar clau. Els terrassencs van haver de continuar remant en contra fins al final del partit.

De mica en mica, intentava apropar-se l’Handbol Terrassa, però la fortalesa defensiva dels visitants va impedir que l’empat es repetís. Quan faltaven poc més de dos minuts, Marc López, màxim anotador dels terrassencs amb vuit dianes, va situar els de Font a un sol gol de distància (27-28). Però en el següent atac, Víctor Sáez va tornar als dos gols d’avantatge. Tot i les dues desqualificacions que va patir, el La Salle Montcada va aconseguir endur-se els dos punts després d’encaixar un estèril darrer gol de Javier Guil.

Després d’aquesta nova derrota, la dotzena de la temporada, l’Handbol Terrassa és dotzè amb dotze punts, a quatre de distància de les posicions de descens. I el calendari proper no és gens favorable, ja que els terrassencs tenen ara dos partits consecutius fora de casa. Aquest dissabte, els de Font visitaran un Sant Cugat que és tercer i, el proper, el Joventut Mataró.

HANDBOL TERRASSA, 28
Aleksandar Pejcinovic, Cristian Serrano (1), Marc López (8), Joel Navarro (1), Iván Encinas, Tomàs Ferrer (3), Javier Guil (7), Carlos López, Nil Subirana, Gerard Martorell (1), Carles Serrano (6), Jordi Molina (1), Daniel Hoyos, Xavier García, Eric Jurado i Raúl Guil.

LA SALLE MANRESA, 29
Ricard Presas, Pol Salat, Javier Clemente (3), Marc Gómez (3), Josep Quirós (9), Genís Asensio, Arnau Titos, Joan Loscertales (2), Víctor Sáez (9), Alejandro Parejo, Daniel Muñoz (1), Adrián Romero, Alejandro Bonilla (1), Víctor Payán, Miguel Córdoba i Mario Pérez (1).

Àrbitres. Iván Navarro i Guillem Baena.

Parcials cada 5 minuts. 2-1, 6-4, 8-6, 9-10, 12-12, 14-14, descans, 16-18, 18-20, 21-21, 22-25, 25-26, 28-29.