Una derrota per al derbi

Un sol punt aconseguit en les tres darreres jornades ha sumat l’Handbol Terrassa. El conjunt que prepara Magí Serra va caure dissabte per tres gols de diferència (22-19) a la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell i ha baixat fins a la desena posició, empatat a 11 punts amb els sabadellencs i el La Salle Montcada. Els egarencs van notar massa les baixes i no van fer un bon partit davant d’un rival directe en la zona mitjana.

El primer temps va ser equilibrat, però un parcial de 3 a 0 als cinc minuts finals van deixar el marcador en 12 a 7. A la represa, l’OAR Gràcia es va mantenir sempre per davant, estabilitzant el seu avantatge en els cinc gols. Els de Serra van retallar distàncies al final sense èxit.

OAR GRÀCIA SABADELL, 22
Laliga, Colomé (1), Picola (1), Montserrat (2), Vázquez (7), León, Aitsahalia (2), Bonas, Parera (1), Ferrer, Vaillo (4), Pons, Correro (4), Soto i Marrugat.

HANDBOL TERRASSA, 19
Riera, Raül Guil, López (5), Navarro (6), Encinas (1), Ferrer, Javier Guil, López, Subirana (2), Serrano, Sancho (1), Molina (1), Víctor Martínez, Hoyos, García (2) i Jurado (1).

Àrbitres. D. Sánchez i D. Vicente.

Parcials cada 5 minuts. 3-1, 3-3, 5-4, 7-6, 9-7, 12-7, descans, 14-8, 16-10, 17-12, 19-15, 20-18, 22-19.