Terrassa

Els Reis faran un vídeo personalitzat per a cada nen

La posada en marxa de Ganes de Reis, una web (www.ganesdereis.terrassa.cat) impulsada per l’Ajuntament "que portarà molta màgia i felicitat" a les llars, assenyala Ballart, és la gran novetat d’aquest any. Elaborada amb dues empreses locals, Codegram i El Cocu, aquesta web ofereix la possibilitat que Melcior, Gaspar i Baltasar facin un vídeo adreçat personalment a tots i cadascun dels nens que els hagin demanat. La sol·licitud l’han de fer els pares o tutors legals del nen, abans del 25 de desembre. Les estimacions calculen que es poden arribar als deu mil vídeos.

"Aquest Nadal serà recordat pel de la pandèmia que ens va fer canviar-ho tot, però també ho serà per recordar que amb imaginació, fermesa i responsabilitat, la ciutat pot continuar avançant i celebrar unes grans festes", va afirmar l’alcalde.

"No podem relaxar-nos"
"El Nadal ja s’està vivint plenament al carrer, i és un plaer. Però no podem abaixar la guàrdia. No podem relaxar-nos perquè, si fallem, la pandèmia no ho farà. Hem de seguir actuant amb molta responsabilitat, i ser conscients de la gravetat de la situació sanitària que vivim."

Ballart també va agraïr la "gran feina" que molta gent està fent, des del Social i altres entitats, i tots els àmbits, "perquè sigui possible, en circumstàncies tan complicades com les que estem vivint, celebrar les festes de Nadal com es mereixen".

To Top