Esports

“La ciutat esportiva no és prioritat, reivindiquem Les Palmeres”

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, s’ha manifestat per primera vegada en relació amb la possibilitat que l’Ajuntament cedeixi uns terrenys al club per la futura construcció d’una ciutat esportiva. L’administració municipal ha ofert un solar ubicat a la zona de Can Jofresa per aquest projecte, mentre que el club aposta per uns terrenys a la zona de Can Colomer. En tot cas, des del consell d’administració no s’observa aquest projecte com a prioritari a curt termini i des del club es continua apostant per la gestió del complex de Les Palmeres. Cal recordar al respecte que l’Ajuntament ha aprovat el rescat de la concessió d’aquest recinte, que consta del centre esportiu Terrassasports i dels camps de futbol, actualment gestionats per la Fundació Privada Terrassa FC que no té cap relació amb el Terrassa FC.

“L’opció d’una ciutat esportiva és un projecte a mitjà o llarg termini. El que ara vol el club és recuperar Les Palmeres perquè entenem que tenim uns drets històrics que cal defensar”, diu sobre aquest tema Jordi Cuesta. “I em sembla que aquesta proposta de terrenys que ha fet l’Ajuntament és un moviment estratègic per satisfer el club després de manifestar la voluntat de reclamar la gestió de Les Palmeres. Però nosaltres no ens quedarem callats i no pensem renunciar a res. Seguirem reclamant el que el ple de l’Ajuntament va aprovar com a una garantia de futur per al Terrassa FC.”

Cuesta ha insistit en el fet que l’adjudicació de l’ús de les instal·lacions del complex ha de ser unitari, sense separar camps de futbol i Terrassasports. L’ajuntament ha manifestat la seva voluntat de garantir l’ús dels camps de futbol al Jabac, que pertany a la Fundació Privada Terrassa FC, i convocar un concurs públic sobre el Terrassasports. La UFEC seria una de les entitats interessades en aquest segon punt per fer una residència d’esportistes. “Estem dolguts perquè l’Ajuntament fa moviments i no compta per res amb nosaltres, que al cap i a la fi som la part més afectada”, diu Cuesta. “En el cas d’un concurs, ningú tindria més puntuació que el Terrassa FC. No oblidem quin va ser el motiu d’aquest centre i el que es volia garantir.”

En estudi
Els serveis jurídics del club continuen treballant per establir l’estratègia de treball en aquest tema, que s’ha convertit en prioritari per al consell d’administració. “Nosaltres pensem que el Terrassasports és un centre que pot donar rendibilitat i ser una bona eina de futur per al Terrassa. I els camps de futbol són clau pel creixement del nostre futbol formatiu. I si al final l’Ajuntament concedeix el centre a un altre agent, haurà de contemplar unes compensacions econòmiques al Terrassa FC, perquè així estava establert i així s’ha de continuar fent.”

To Top