Un gran Atlètic no va donar cap opció a un FC Barcelona que va perdent pistonada

Un FC Barcelona que semblava l’equip revelació de la temporada va ser clarament atropellat per l’Atlètic al Pau Negre. Els homes que prepara Xero Gasol van necessitar només 17 minuts per fer-li cinc gols als blaugrana i certificar la golejada en aquesta penúltima jornada de la primera volta. Els dos primers gols els van anotar Sam Cortès i Sergi Enrique cinc minuts abans del descans. L’inici del tercer període va ser excel·lent per a l’Atlètic. De nou Enrique de penal i Albert Beltrán van fer el 0 a 4 i Santi Ibáñez va sentenciar el partit al 47.

Al darrer minut, Pol Compta va fer el gol de l’honor pels homes que entrena el tècnic terrassenc Pol Garrido, format a les categories inferiors de l’entitat de Can Salas. Aquest important triomf deixa l’Atlètic Terrassa tercer amb 23 punts, a dos de distància de Club Egara i Club de Campo. Dissabte rebrà el CD Terrassa.

FC BARCELONA, 1

Adrián Rafí, Gómez, Compta, Delás, San Martín, Herrero, Andreas Rafí, Oriol Roca, Van de Stadt, Gebhardt i de Leeuw, equip inicial, Fernández, Martínez, Gallego, David Roca, Dassen i Monje.

ATLÈTIC, 5

Calzada, Bonastre, Enrique, Torras, Cortès, Boltó, Vizcaíno, Beltrán, Tarrés, Ibáñez i Quim Malgosa, equip inicial, Jan Malgosa, Marc Escudé, Nil Escudé, Jover, Cabré-Verdiell i Monzó.

Àrbitres. Guillem Ramal i Màrius Cuadrat. Targetes grogues als jugadors locals Miki Delás i Martin Gebhardt i al visitant Sam Cortès.

Gols. 0-1, m. 30, Sam Cortès; 0-2, m. 34, Sergi Enrique de penal-córner; 0-3, m. 38, Sergi Enrique de penal-córner; 0-4, m. 42, Albert Beltrán de penal-córner; 0-5, m. 47, Santi Ibáñez; 1-5, m. 70, Pol Compta.